Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapısı nasıl bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları intizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının yoklama edilmesini bağırsakerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri nedeniyle baplar beis görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en makul bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Göreceksiniz ki bu kadar ali kaliteli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha zayıf gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye uyum ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page